PSG-directeur gaat in op contractverlenging Ramos én Messi

17 september 2022, 11:18

Paris Saint-Germain is van plan om het contract van vedettes Lionel Messi en Sergio Ramos te verlengen. De twee aanwinsten van vorig jaar zomer hebben de smaak na een lastige aanpassingsperiode te pakken, waardoor de Franse topclub het duo langer wil behouden.

Beide spelers beschikken over een contract tot de zomer van 2023. Om te voorkomen dat het duo transfervrij de deur uitwandelt, hoopt PSG hen op korte termijn een nieuwe verbintenis voor te schotelen. Bekend is dat PSG Messi het liefst tot 2025 aan zich wil binden. Ook Ramos, afgelopen seizoen gekweld door blessureleed, kan een aanbieding verwachten.

"Ik ben heel blij met Sergio Ramos", citeert Fabrizio Romano de sportief directeur van de Parijzenaars, Luis Campos. "Als hij op deze manier blijft presteren, waarom zou ik hem dan geen nieuw contract geven? Hij heeft een geweldig seizoen tot dusverre, net als Lionel Messi. Het zou goed voor ons zijn als we beide contracten kunnen verlengen."

Vooral Messi schittert dit seizoen in het shirt van de topclub. De Argentijnse steraanvaller was in tien wedstrijden al goed voor vijf doelpunten en negen assists, waarmee hij tot de meest waardevolle spelers van Europa behoort.

Check hier: het complete programma in de Ligue 1

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen