Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Ajax werkt op achtergrond aan Ihattaren, vertrek waarschijnlijk'

'Ajax werkt op achtergrond aan Ihattaren, vertrek waarschijnlijk'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 september 2022 – Ajax hoopt nog altijd stiekem op een terugkeer van Mohamed Ihattaren. De spelmaker traint na een roerige periode in alle stilte met Gerald Vanenburg en mag zich dus nog altijd melden in Amsterdam. Dat is een positief signaal over het toptalent, waarover Ajax nauwelijks uitspraken doet.

De NOS maakte een rondje langs Ajax, Vanenburg, zaakwaarnemer Ali Dursun en Juventus, maar alle partijen houden hun lippen stijf op elkaar als het over Ihattaren gaat. "We hebben nog geen concreet antwoord op de vraag wanneer hij weer aan kan sluiten", reageert Ajax. "Over de inhoud van gesprekken met hem doen wij geen uitspraken."

Ajax huurt de buitenspeler tot 31 december van Juventus, dat hem vorig jaar overnam van PSV. Daarna hebben de Amsterdammers een optie om hem definitief in te lijven. Na een sterke start lag dat voor de hand, maar Ihattaren zorgde opnieuw voor problemen. Ihattaren werd in verband gebracht met het criminele circuit en traint daardoor al maanden niet meer bij Ajax. Het toptalent werkt een individueel programma af.

Bij Juventus ligt Ihattaren nog tot medio 2025 vast. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Ajax de rechtspoot definitief gaat overnemen. Desondanks is het hoopgevend dat de club nog altijd met de spelmaker communiceert en Ihattaren een individueel trainingsprogramma mag afwerken bij de topclub. Over zijn toekomst blijft het gissen. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd