'Ook Ten Hag mengt zich met United in strijd om Bellingham'

17 september 2022, 16:10

Al maandenlang heeft Liverpool het Engelse toptalent Jude Bellingham bovenaan de verlanglijst staan als mogelijke versterking. De Engelse middenvelder kan echter ook naar andere grootmachten uit zijn geboorteland verkassen. De lijst met geïnteresseerden groeit met de week.

Liverpool is nog altijd in de markt voor de middenvelder van Borussia Dortmund, maar krijgt forse concurrentie uit eigen land. Volgens The Sun hebben namelijk ook Manchester United en Chelsea hun oog laten vallen op de sterke middenvelder van de Duitse topclub. Die clubs zijn bereid om de benodigde transfersom van honderd miljoen euro af te tikken voor zijn komst.

Niet alleen in Engeland bestaat interesse voor zijn diensten. Ook het Spaanse Real Madrid overweegt komende zomer namelijk een bod uit te brengen op de middenvelder. Erik ten Hag heeft de Engelsman echter tot een van de hoofddoelwitten voor komende zomer gebombardeerd bij Manchester United, waardoor een felle strijd lijkt los te gaan barsten.

De negentienjarige Bellingham is al twee jaar vaste waarde op het middenveld van Dortmund. Het toptalent doorliep de jeugdopleiding van Birmingham City, waar hij al op piepjonge leeftijd zijn debuut maakte.

Lees ook: Britse media: 'Stijlvolle teamgoal kenmerk Ten Hags United'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen