Vincent Janssen krikt met hakje doelpuntentotaal verder op

16 september 2022, 22:39   Bijgewerkt: 16 september 2022, 23:02

Het leven blijft Mark van Bommel in België voorlopig toelachen. Zijn Antwerp won vrijdagavond tegen Seraing ook de negende wedstrijd van het seizoen. Vincent Janssen was voor het vijfde achtereenvolgende speelronde trefzeker.

Antwerp trad met Vincent Janssen, Calvin Stengs en Jurgen Ekkelenkamp als basisspelers aan tegen de promovendus. Niet een van de aanvallend ingestelde Nederlanders, maar Toby Alderweireld opende na zes minuten de score. Met een kopbal maakte hij zijn tweede van het seizoen.

De thuisploeg leek op een simpele overwinning af te stevenen toen een schot van Pieter Gerkens via de hak van Janssen binnenvloog. Het was voor de Nederlandse spits, die zijn draai helemaal heeft gevonden, alweer zijn zesde doelpunt van het seizoen. De afgelopen weken was hij ook trefzeker tegen Gent, Union Sint-Gillis (twee keer), Westerlo en Cercle Brugge.

Door de aansluitingstreffer van Antoine Bernier vlak voor rust werd het toch nog spannend in Antwerpen. De ploeg van Van Bommel gaf de overwinning echter niet uit handen. Door de zege staat Antwerp op 27 punten uit negen wedstrijden. Nummers twee en drie Genk en Club Brugge komen later in het weekend in actie tegen respectievelijk Standard Luik en Gent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen