Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schreuder geeft update over Ihattaren: "Hij traint op de club"

Schreuder geeft update over Ihattaren: "Hij traint op de club"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 september 2022 – Achter de toekomst van Mohammed Ihattaren staat nog altijd een vraagteken. De aanvallende middenvelder is al een tijdje uit beeld bij Ajax. Alfred Schreuder werd vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie gevraagd naar de situatie van Ihattaren, maar de trainer kon eigenlijk alleen zeggen dat de linkspoot individueel aan het trainen is.

Dat gebeurt wel op de club, bevestigde Schreuder. "Hij traint individueel met een van de trainers op de club. Ik heb er verder niet zoveel informatie over. Het enige wat ik nog heb gevraagd is of ik kan worden geïnformeerd als hij weer fit genoeg is om bij de selectie te komen", vertelde de oefenmeester, die tevens aangaf dat Ihattaren nog steeds in gesprek is met de clubleiding over hoe verder.

Ajax zal over niet al te lange tijd een beslissing moeten nemen over de toekomst van Ihattaren. De Amsterdammers namen de oud-speler van PSV begin dit kalenderjaar op huurbasis over van Juventus. Daarbij werd een optie tot koop bedongen, die Ajax in januari zou kunnen lichten. Op dit moment is het echter onduidelijk waar Ihattaren zijn toekomst ligt.

De linkspoot maakte tijdens de eerste weken van de voorbereiding veel indruk, maar ontbrak plots in de selectie voor het trainingskamp in Oostenrijk. Ajax communiceerde in eerste instantie nog dat Ihattaren niet fit genoeg was, maar al snel werd duidelijk dat hij wegens privéproblemen niet van de partij was. Een snelle rentree lijkt er in ieder geval niet in te zitten. Schreuder heeft Ihattaren immers niet voor niets niet ingeschreven voor de Champions League. 

Lees ook: Ihattaren niet ingeschreven: "Deze boodschap is wel duidelijk" Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd