Ajax mist Sánchez in Alkmaar; Wijndal maakt mogelijk rentree

16 september 2022, 14:54   Bijgewerkt: 16 september 2022, 18:22

Alfred Schreuder kan op bezoek bij AZ geen beroep doen op Jorge Sánchez. Dat vertelde de oefenmeester tijdens zijn persconferentie van vrijdagmiddag. Daar tegenover staat de mogelijke terugkeer van Owen Wijndal in de wedstrijdselectie.

Sánchez begon afgelopen dinsdag in de uitwedstrijd tegen Liverpool op de bank, maar kwam na 68 minuten binnen de lijnen voor Devyne Rensch. Hoewel Sánchez dus niet heel lang in het veld stond, is hij niet zonder kleerscheuren uit de strijd gekomen. De Mexicaan moet de uitwedstrijd tegen AZ zelfs missen. Sánchez kwam vooralsnog vijf keer in actie voor Ajax. Hij wacht nog wel op zijn eerste basisplaats in Amsterdamse dienst.

Schreuder had ook nog ander blessurenieuws te melden. Wijndal is namelijk op de weg terug. De linkervleugelverdediger kwam eind augustus voor het laatst in actie voor Ajax. De zomeraanwinst moest wegens een blessure de laatste vijf wedstrijden missen. Mogelijk maakt hij op bezoek bij zijn oude werkgever zijn rentree in de wedstrijdselectie. Wijndal trainde vrijdag volledig mee met de groep. De technische staf neemt morgen een definitieve beslissing over de linksachter.

Ajax gaat zondag om 16.45 uur op bezoek bij AZ. Beide clubs hebben dit seizoen nog geen nederlaag geleden in de Eredivisie. Concurrenten PSV en Feyenoord komen eerder op de dag in een onderlinge wedstrijd tegen elkaar in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen