Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dit schrijven de media over Feyenoord na Europese monsterzege

Dit schrijven de media over Feyenoord na Europese monsterzege

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 september 2022 – De Nederlandse media zijn vanochtend eensgezind in hun reactie op de klinkende 6-0 overwinning van Feyenoord op Sturm Graz van donderdagavond. Feyenoord heeft grote indrukgemaakt, en dat wordt met verschillende superlatieven uitgedrukt. FCUpdate.nl maakt een rondje door de ochtendmedia.

Het Algemeen Dagblad zag 'Tiki-taka' in de Kuip, 'in een razend tempo uitgevoerd, precies zoal Arne Slot het zo graag heeft'. De krant durft zelfs een gewaagde vergelijking aan: 'Op die manier werden Barcelona en de Spaanse nationale ploeg een begrip in de wereld', schrijft het AD. Dat relativeert de krant overigens wel meteen daarna: 'Natuurlijk, Feyenoord langs diezelfde meetlat leggen is complete onzin en niemand is vergeten hoe Lazio een week geleden nog zonder genade de vloer aan veegde met de Rotterdammers, maar wat de Kuip kreeg voorgeschoteld was om van te smullen.'

Ook de Telegraaf is lovend en kijkt ver terug in de tijd. Over de eerste helft: 'Dergelijk machtsvertoon is in Europees verband door Feyenoord de laatste 45 jaar niet meer getoond in één helft', zo valt te lezen. De krant verwijst terug naar de tijd van Kindvall, Van Hanegem en Israël. Verderop wordt terugverwezen naar de afgelopen week van de Rotterdammers: 'Het vallen gebeurde in Rome, het opstaan begon tegen Sparta en tegen Sturm Graz richtte de ploeg van Slot zich op als een voetbalreus op het tweede niveau van Europa.'

Lovende woorden waren er ook in de Feyenoordpodcast van RTV Rijnmond te horen. Verslaggever Dennis van Eersel zag de Rotterdammers domineren: "Sturm Graz wist echt niet waar het het moest zoeken", zegt hij. Ook zijn collega Sinclair Bischop was onder de indruk en kijkt naar de winnende trainer: "Echt een compliment richting Arne Slot dat hij nu al met al die nieuwe spelers en nationaliteiten ervoor gezorgd heeft dat ze massaal druk kunnen zetten."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd