Dubbel reden tot lachen voor Ten Hag met Manchester United

15 september 2022, 20:32

Erik ten Hag heeft een heerlijke donderdagavond gekend met Manchester United. De oefenmeester boekte op bezoek bij FC Sheriff Tiraspol een 0-2 overwinning en schreef daarmee de eerste zege van dit Europa League-seizoen bij. Fijn voor de oefenmeester was dat ook Cristiano Ronaldo zijn eerste doelpunt maakte onder zijn leiding.

De Portugees was veelbesproken dit seizoen en verloor na de eerste twee nederlagen zijn basisplaats. Zonder Ronaldo aan de aftrap begonnen The Red Devils plots met winnen, waardoor hij bankzitter bleef onder leiding van Ten Hag. Toen hij vorige week tegen Real Sociedad weer eens mocht starten omdat er werd gerouleerd, ging United opnieuw onderuit. 

Mede door de afwezigheid van Marcus Rashford, die net als Donny van de Beek en Aaron Wan-Bissaka niet fit was om in actie te komen, behield Ronaldo wel zijn basisplaats op bezoek in Moldavië. Met de routinier en oud-Ajacied Antony en Lisandro Martinez vanaf het begin was Manchester United duidelijk te sterk voor de thuisclub. 

Jadon Sancho opende in het eerste bedrijf de score en was ook dicht bij de tweede goal, maar die inzet werd van de lijn gehaald. Toen Manchester United niet veel later een strafschop kreeg, werd het duel nog voor de pauze in de eerste helft beslist (0-2). Ronaldo maakte zijn eerste treffer van het seizoen door de pingel raak en hard door het midden te schieten. 

Bekijk ookCristiano Ronaldo opent rekening onder Ten Hag

Zodoende gaat Manchester United met Real Sociedad bepalen wie de winnaar wordt van Groep E, want AC Omonia verloor vorige week met 0-3 (!) van FC Sheriff Tiraspol, dat al een maatje tekort kwam voor The Red Devils. Voorlopig is de Spaanse ploeg overigens de koploper van de poule, want zij wonnen met enige moeite ook hun tweede groepswedstrijd donderdagavond: 2-1. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen