Gefrustreerde Neymar bespot scheidsrechter op Twitter

15 september 2022, 08:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Neymar is allesbehalve te spreken over de gele kaart die hij woensdagavond kreeg tijdens de wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Paris Saint-Germain (1-3) van scheidsrechter Daniel Siebert. De Braziliaanse aanvaller werd na het maken van een doelpunt op de bon geslingerd omdat zijn manier van juichen volgens de Duitse arbiter ongepast was.

Neymar gooide in de 88ste minuut de wedstrijd in het slot door de 1-3 voor zijn rekening te nemen. Zijn doelpunt vierde hij door zijn duimen tegen zijn slapen te brengen, met beide handen een roterende beweging te maken en zijn tong uit te steken. Het was niet de eerste keer dat Neymar op deze manier een goal vierde, maar wel de eerste keer dat het om een gele kaart kwam te staan.

Op Twitter deed Neymar na afloop van de wedstrijd zijn beklag over de gele kaart. 'Het is een totaal gebrek aan respect voor een atleet. Dit soort dingen kunnen niet gebeuren. Ik krijg een gele kaart terwijl ik niets fout doe, terwijl er nog steeds overtredingen op mij worden gemaakt. En de scheidsrechter? Die zal niet toegeven dat hij fout zit', aldus Neymar.

Later plaatste Neymar opnieuw een tweet waarin hij de Duitse scheidsrechter belachelijk maakte. De aanvaller schreef de naam van Siebert in grote letters en stuurde drie emoji's, de manier waarop hij zijn doelpunt vierde, mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen