Eindelijk verlossing voor Danjuma én Boadu na selectienieuws

14 september 2022, 20:56

Arnaut Danjuma kan donderdag na maanden zijn rentree maken namens Villarreal. De aanvaller stond sinds april aan de kant vanwege enkel- en spierklachten, maar zit voor het Conference League-duel met Hapoel Beer Sheva weer bij de selectie.

Dat bevestigt de club. De 25-jarige aanvaller stond vijf maanden aan de kant, nadat hij aan de verloren halve finale in de Champions League tegen Liverpool spierklachten overhield. De Nederlandse buitenspeler raakte in de voorbereiding geblesseerd aan zijn enkel, waardoor hij dit seizoen nog geen minuut speelde namens de Spaanse middenmoter.

Danjuma was afgelopen seizoen in 34 wedstrijden liefst zestien keer trefzeker namens Villarreal, waarmee hij zijn hoge transfersom dubbel en dwars terugbetaalde. De buitenspeler leek klaar voor een stap hogerop, maar daar stak zijn blessureleed een stokje voor. De rentree van Danjuma betekent ook goed nieuws voor Oranje-bondscoach Louis van Gaal.

Boadu

Ook Myron Boadu mag hopen op speelminuten. De oud-aanvaller van AZ zat wekenlang niet bij de selectie van AS Monaco, maar keert voor het Europa League-treffen met Ferencváros terug bij de groep.

Lees ook: Drie Nederlanders in de basis in CL

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen