'Ex-spits Sparta achter tralies wegens chantage broer Paul Pogba'

14 september 2022, 20:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De Franse politie heeft Mathias Pogba en drie andere mannen opgepakt wegens chantage. De voormalig spits van onder meer Sparta zou zijn broer en topvoetballer maandenlang hebben proberen te chanteren en af te persen. Het ging om miljoenen euro's.

Volgens diverse Franse media, waaronder Le Monde, is Mathias Pogba woensdagmiddag gearresteerd. De aanvaller zou hebben geprobeerd dertien miljoen euro te eisen van zijn broer, die zelfs door twee gewapende mannen onder druk werd gezet om het forse bedrag over te maken op de bankrekening van de criminelen. Dinsdag werden de eerste verdachten opgepakt, woensdag volgde ook Pogba.

Mathias Pogba liet onlangs in een video weten dat er 'talloze geheimen' zijn over zijn populaire broer. Hij dreigde grote onthullingen te doen over de topmiddenvelder van Juventus. De wereldkampioen van 2018 stelde in gesprek met de politie dat hij onder druk werd gezet door zijn broer en enkele jeugdvrienden. De broederrel hield Frankrijk wekenlang bezig.

Mathias Pogba is een bekend gezicht op de Nederlandse velden. De aanvaller droeg in het seizoen 2016/17 het shirt van Sparta. Momenteel zit de aanvaller zonder club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen