Ook voor EL-clash groot vraagteken achter Feyenoorder Szymanski

13 september 2022, 14:39

Feyenoord lijkt ook tijdens de ontmoeting met Sturm Graz (18.45 uur) geen beroep te kunnen doen op Sebastian Szymanski. De Poolse middenvelder ontbrak afgelopen weekend al wegens hamstringklachten en nam dinsdag ook niet deel aan de groepstraining. Lutsharel Geertruida stond wél op het veld.

De verdediger van de Rotterdammers kampt met de ziekte van Pfeiffer, waardoor hij voorlopig uit de roulatie is. Geertruida trainde volgens RTV Rijnmond echter alsnog mee met de groep. Het is niet duidelijk wanneer de rechtsback weer inzetbaar is. Gehoopt wordt in Rotterdam dat de rechtspoot spoedig weer bij de wedstrijdselectie zit.

Dat geldt eveneens voor Szymanski, maar voor hem lijkt het duel met Sturm Graz in de groepsfase van de Europa League nog te vroeg te komen. De middenvelder heeft lichte klachten aan zijn hamstring, die hem zondag tegen Sparta nog aan de kant hielden. Buiten de Pool beschikt Feyenoord over een volledig fitte wedstrijdselectie.

Op trainingscomplex 1908 kwam technisch directeur Frank Arnesen afscheid nemen van de spelersgroep. De Deen bereikte onlangs een akkoord met de Rotterdammers over de beëindiging van zijn contract.

Lees ook: Kökcü blikt terug op penalty-discussie: "Niet slim aangepakt" 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen