'Bizarre wending in soap Mbappé: PSG liegt over contractduur'

13 september 2022, 12:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain heeft onjuiste informatie verspreid over de contractduur van Kylian Mbappé. De Franse superster heeft volgens de club deze zomer een handtekening gezet onder een contract tot medio 2025, maar dat klopt volgens het doorgaans goed ingevoerde L'Équipe niet.

Volgens de krant heeft Mbappé namelijk zijn handtekening onder een tweejarige verbintenis in Parijs gezet. In het contract staat weliswaar een optie voor een extra seizoen, maar daar kan alleen Mbappé over beslissen. Als hij over twee jaar wil vertrekken, mag dat. Dat zou betekenen dat hij over twee seizoenen transfervrij de deur uit kan wandelen.

Afgelopen zomer hield Mbappé met zijn toekomst de gemoederen al bezig. Maandenlang leek de Fransman uit op een breuk met PSG, met Real Madrid dat stond te trappelen om hem transfervrij in te lijven. Mbappé zorgde echter voor een bizarre wending door alsnog bij te tekenen in Parijs, waar hij een flinke vinger in de pap kreeg in het aantrekken van spelers.

Mogelijk zorgt het uitgelekte nieuws komende zomer al voor hectiek in Frankrijk. Als Mbappé niet wil verlengen, beschikt hij vanaf komend jaar over een aflopend contract. Dat kan PSG doen besluiten om de aanvaller te verkopen, om een gratis vertrek te voorkomen.

Lees ook: 'Uitstekende seizoenstart Messi zorgt voor haast bij PSG'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen