Enorme domper: Vitesse-aanwinst Dijks onder het mes

13 september 2022, 12:32

Het debuut van Mitchell Dijks laat voorlopig nog even op zich wachten. De 29-jarige linksback werd onlangs transfervrij ingelijfd na zijn vertrek bij Bologna, maar is de komende weken uit de roulatie. Dijks moet worden geopereerd aan zijn knie.

Dat meldt Vitesse op de clubwebsite. Dijks raakte al kort na zijn entree bij de Arnhemmers geblesseerd, waardoor hij de trainingen al snel weer moest staken. 'Onderzoek heeft vervolgens uitgewezen dat een operatie nodig is, waardoor de ervaren linkspoot deze week onder het mes zal gaan in Rijnstate', schrijft zijn nieuwe werkgever in een statement.

Dijks zette onlangs zijn krabbel onder een eenjarige verbintenis bij Vitesse, dat zijn ervaring na een matige start goed kan gebruiken. Met vier punten bezetten de Arnhemmers momenteel de teleurstellende veertiende plaats en is de degradatiestreep niet ver weg. Juist Dijks had de club moeten helpen aan de weg omhoog.

De linkspoot doorliep de jeugdopleiding van Ajax en verkaste na avonturen bij SC Heerenveen, Willem II en Norwich City in 2018 naar Bologna. Daar groeide de voormalig jeugdinternational uit tot vaste waarde.

Bekijk hier: alle blessures en schorsingen in de Eredivisie

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen