Nachtmerrie Griezmann ten einde? Atlético en Barça naderen akkoord

13 september 2022, 09:11   Bijgewerkt: 13 september 2022, 09:21

Antoine Griezmann is bijna verlost uit een ongekende soap. De Fransman mag momenteel alleen als invaller zijn opwachting maken bij Atlético Madrid, maar de topclub nadert een akkoord met FC Barcelona over een transfersom. Daardoor kan de linkspoot binnenkort vermoedelijk weer volop aan spelen toekomen.

Dat meldt L'Équipe. Atlético Madrid mag de Fransman momenteel slechts maximaal dertig minuten per wedstrijd inzetten. Dat heeft te maken met een afspraak die Atlético en Barça voorafgaand aan de verhuurperiode hebben gemaakt. Als Griezmann dit seizoen gemiddeld meer dan dertig minuten speelt voor de topclub, is Atlético verplicht om veertig miljoen euro over te maken en de aanvaller definitief in te lijven.

Dat vinden de Spanjaarden een te hoge transfersom. FC Barcelona dreigde met een rechtszaak omdat Atlético de afspraken verkeerd zou interpreteren, maar er lijkt een akkoord aanstaande. De aanvaller gaat vermoedelijk voor circa 25 miljoen euro definitief de overstap maken naar Atlético Madrid. Daardoor zou Griezmann weer volledig in actie kunnen komen.

Griezmann kwam dit seizoen standaard na een uur spelen binnen de lijnen. Desondanks slaagde de aanvaller erin om zijn stempel te drukken bij Atlético Madrid. In drie uur tijd was de aanvaller driemaal trefzeker.

Lees ook: 'Xavi houdt Nederlanders ook in kraker op bank

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen