Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kuyt gooit handdoek niet bij ADO: "Ik ben een strijder"

Kuyt gooit handdoek niet bij ADO: "Ik ben een strijder"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 september 2022 – Onder leiding van Dirk Kuyt blijft ADO Den Haag een dramatische seizoensstart van de Keuken Kampioen Divisie doormaken. Na het gelijkspel van maandagavond uit bij Jong FC Utrecht (1-1) lijkt de gifbeker nog niet leeg te zijn, waardoor de kritiek op de jonge trainer toe blijft nemen. Na afloop van de wedstrijd gaf Kuyt bij ESPN echter aan niet te twijfelen of hij nog vertrouwen heeft in zijn vermogen om het tij te keren.

"Ik heb altijd vertrouwen in mezelf. Ik vertrouw in het feit dat ik spelers beter kan maken. Aan mij ligt het niet. Maar als we het willen doen, moeten we het met z'n allen doen. Ik stop mijn hele ziel en zaligheid erin. Ik ben bereid om voor deze club, voor deze spelers, voor mijn stafleden die fantastisch zijn, te strijden en te werken. Maar dan moeten we het wel met zijn allen doen."

Wanneer hem gevraagd werd of Kuyt nagedacht heeft om zelf de handdoek in de ring te gooien, was de geboren Katwijker resoluut: "Nee, dat heb ik nooit gedaan en dat ga ik ook nooit doen. Ik ben een strijder en dat zal ik altijd blijven." Ook het aanstellen van een ervaren mentor, zoals de toen onervaren Giovanni van Bronckhorst eerder kreeg in de vorm van Dick Advocaat, is volgens Kuyt onnodig. "Ik denk dat ik al twee hele ervaren mentors bij me heb. Als je kijkt naar John Metgod. Misschien moeten mensen Wikipedia intikken, als je kijkt naar Chris van der Weerden, wat die voor ervaring brengen als voetballer en als assistent. Die staan mij elke dag bij."

Promotie ver weg
Dankzij een treffer van Nigel Owusu in extremis wist de ploeg van Kuyt nog een punt mee terug te uit de Domstad, maar dat was niet het resultaat waar de trainer op had gehoopt. De club is heeft inmiddels vijf punten weten te pakken uit zeven wedstrijden en is daarmee terug te vinden op zestiende plaats, terwijl promotie richting de Eredivisie voorafgaand aan het seizoen de ambitie van de club was. Aankomende donderdag wacht ADO de lastige uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, hier zal een overwinning dan ook erg welkom zijn voor de ploeg van Kuyt. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd