Deze statistiek bevestigt de ijzersterke seizoensstart van Messi

12 september 2022, 22:29

Lionel Messi is het seizoen in de Ligue 1 weergaloos begonnen. Na zeven wedstrijden staat de teller al op drie doelpunten en zeven assists. Het zijn uitstekende cijfers, maar er is een statistiek die nog veel indrukwekkender is.

Volgens WhoScored gaf Messi in de eerste zeven wedstrijden van het seizoen twaalf succesvolle steekpasses. En dat zijn er veel. Heel veel. Ter vergelijking: in het voorgaande seizoen wist in de Premier League geen enkele speler meer succesvolle steekpasses te geven dan Messi in de eerste zeven competitieduels.

Messi is hard op weg om zijn prestaties van vorig seizoen te verbeteren. Toen was de Argentijnse aanvaller in zijn debuutseizoen in de Franse competitie goed voor zes doelpunten en vijftien assists. Naast Messi zijn ook Neymar (acht doelpunten en zes assists) en Kylian Mbappé (zeven doelpunten, geen assists) aardig op dreef in de Ligue 1.

Goede start PSG

PSG gaat met negentien punten uit zeven wedstrijden aan kop in de Franse competitie en maakte vorige week een goede start in de Champions League door Juventus met 2-1 te verslaan. Woensdag staat een uitwedstrijd tegen Maccabi Haifa op het programma.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen