Manchester United en Liverpool hebben wederom vrij weekend

12 september 2022, 18:50

De Premier League wordt komend weekend weer hervat. Drie wedstrijden gaan vanwege de uitvaartdiensten van koningin Elizabeth echter niet door.

Het gaat om Chelsea - Liverpool, Manchester United - Leeds United en Brighton & Hove Albion - Crystal Palace. Voor deze wedstrijden moet een nieuwe speeldatum worden gevonden omdat na overleg met de autoriteiten duidelijk werd dat er geen mogelijkheid was om ze door te laten gaan.

Opvallend is dat de wedstrijd tussen Arsenal en Brentford zaterdag, daags voor de koninklijke begrafenis, gewoon kan doorgaan. Eerder deze maandag werd bekend dat de Europa League-ontmoeting met PSV, die donderdag gespeeld zou worden, vanwege onvoldoende inzet van politiepersoneel is uitgesteld.

Erik ten Hag heeft met Manchester United opnieuw een vrij weekend. Omdat na de volgende speelronde de interlandperiode begint, zullen The Red Devils pas op 2 oktober weer in actie komen in de Premier League. Dan staat de kraker tegen stadgenoot Manchester City op het programma. Afgelopen weekend werd er vanwege het overlijden van koningin Elizabeth helemaal niet gevoetbald in Engeland.

Het Premier League-programma dit weekend

Vrijdag

Aston Villa - Southampton (20.00 uur)

Nottingham Forest - Fulham (20.00 uur)

Zaterdag

Wolverhampton Wanderers - Manchester City (12.30 uur)

Newcastle United - AFC Bournemouth (15.00 uur)

Tottenham Hotspur - Leicester City (17.30 uur)

Zondag

Brentford - Arsenal (12.00 uur)

Everton - West Ham United (14.15 uur)

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen