Drama werkelijkheid: Emmen-back scheurt kruisband voor derde keer

11 september 2022, 23:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het noodlot heeft opnieuw toegeslagen voor Jeff Hardeveld. De verdediger van FC Emmen moest zaterdagavond op bezoek bij Excelsior kort voor tijd van het veld worden gedragen. Gevreesd werd voor een nieuwe kruisbandblessure. FC Emmen bevestigde het slechte nieuws na onderzoek in het ziekenhuis.

Hardeveld verliet het veld in Rotterdam hevig geëmotioneerd. Met tranen op de wangen werd de linkspoot langs de lijn omhelsd door vriendin en scheidsrechter Shona Shukrula, die als supporter aanwezig was in het stadion. FC Emmen bevestigde zondagmiddag dat de verdediger voor de derde keer in zijn loopbaan zijn kruisband heeft gescheurd.

"Ik baal er natuurlijk enorm van, omdat ik dit seizoen graag had mee willen maken met de ploeg", vertelt Hardeveld op de clubwebsite van FC Emmen. Na zijn derde zware blessure in zijn loopbaan is Hardeveld niet van plan om een punt achter zijn carrière te zetten. "Ik wil zo sterk en fit mogelijk terugkeren."

"Het ziet er niet goed uit", reageerde coach Dick Lukkien na afloop tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik ben bang dat we daar weer een heel vervelende blessure aan overhouden. Zijn reactie sprak boekdelen." Hardeveld, die eerder voor Feyenoord en Heracles speelde, kwam tegen Excelsior na 82 minuten als invaller binnen de lijnen. De 27-jarige back werd in de derde minuut van de blessuretijd gewisseld. Een minuut later kopte Serano Seymor Excelsior naar een 2-1 zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen