Veerman legt kritiek naast zich neer: "Allemaal snel weggedrukt"

11 september 2022, 16:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV-middenvelder Joey Veerman (23) kan weinig met de kritiek aan zijn adres over zijn uitspraken. Nadat hij in een interview aangaf dat hij liever op acht speelde dan op tien na de nederlaag tegen Rangers FC kwam er veel onrust rondom zijn persoon, maar geeft aan dat hij daar niet echt mee gezeten heeft.

"Poeh, een goede vraag", reageerde Veerman tegenover ESPN op de vraag of zijn spel minder goed is na de storm van kritiek aan zijn adres. "Ik moet wel zeggen dat ik het allemaal snel weggedrukt heb van de mensen die allemaal iets willen zeggen. Dus ik denk niet dat het daaraan ligt", wilde Veerman daar niets van weten. 

Indirect impliceerde hij met zijn uitspraken overigens wel dat zijn spel iets minder was de laatste tijd. "Je krijgt van sommige mensen wel iets mee, maar iedereen heeft zijn eigen mening. Maar dat moeten ze zelf weten", liet Veerman zich enigszins nonchalant uit over de kritiek.

Lees ook: Gakpo en Veerman aangepakt: "Kunnen dit blijkbaar niet aan"

Penalty PSV

Over de strafschop wilde Veerman niet heel veel zeggen, want hij vond het lastig om tot een oordeel te komen. "Ik zie wel een hoog been. En als je hem raakt, is het een penalty." Dat topclubs soms makkelijker strafschoppen krijgen, daar twijfelt Veerman wel over. "Maar ik heb ook bij sc Heerenveen gespeeld en in de arena heb ik ze ook geregeld tegengekregen. Maar normaal zou het niet mogen dat een topclub voorrang krijgt bij een penalty. Maar als hij hem raakt, is het een penalty."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen