Feyenoord-target Kitolano nu tégen Feyenoord: "Ben ik blij mee"

11 september 2022, 14:29   Bijgewerkt: 11 september 2022, 14:37

Sparta Rotterdam-middenvelder Joshua Kitolano (21) staat zondagmiddag met zijn ploeg tegenover Feyenoord, maar had ook bijna voor die club gespeeld. Ook de grootste club van Rotterdam had in het verleden namelijk concrete belangstelling in de diensten van de 21-jarige voetballer.

Vorig jaar zomer erkende technisch directeur Frank Arnesen dat Feyenoord belangstelling had in Kitolano, maar destijds moesten de Rotterdammers shoppen met een lege beurs. "Ik weet dat ze me wilden, maar destijds ging het niet door omdat de clubs geen overeenstemming konden vinden over de prijs", blikte Kitolano terug tegenover het Algemeen Dagblad op de transfer.

"Ik ben gebleven en daar ben ik blij mee. Bij Sparta kan ik me stap voor stap ontwikkelen. De club Feyenoord is, naar mijn mening, een beetje te groot voor mij op de leeftijd die ik toen had", denkt de man die weleens vergeleken wordt met N'Golo Kanté. "Het is belangrijk dat ik groei en dat kan ik hier. Bij een grote club bestaat de kans dat je weinig speeltijd krijgt en dat is ook niet goed."

Lees ook: Kooplustig Sparta wil hoge ogen gooien: "We zijn verrassender"

Daarom staat hij zondagmiddag in de derby van Rotterdam tegenover Feyenoord. "Zoals elk team zijn ook zij te verslaan. Als we maar dapper zijn, met ons hart spelen, slim zijn en ons best doen. Dan kunnen we echt resultaat boeken", verwacht de in Congo-Kinshasa geboren middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen