Kritiek op Ajax-aanvoerder Tadic: "Doe er niets mee"

11 september 2022, 13:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alfred Schreuder (49) kan niets op de kritiek die er de laatste weken was op Dusan Tadic. De aanvoerder van de Amsterdammers liet zich zaterdagavond tegen sc Heerenveen met drie assists weer eens gelden en bewees daarmee het gelijk van de coach. Die haalde vooral zijn schouders op na de kritiek op de Serviër.

"Ik hoor de verhalen, maar doe er niets mee. Het zijn vooral journalisten en presentatoren die hun mening geven en die pushen dat. Dusan speelt nu meer aan de rechterkant en dat was even wennen met Devyne Rensch", zei Schreuder, geciteerd door Voetbal International.

"Hij komt steeds beter in zijn ritme komt en Dusan is daar ook mee bezig, dat tekent zijn professionaliteit. Hij is continu bezig met Devyne en als Jorge Sánchez er dan in komt, gaat hij gelijk met hem bij het bord staan om te bespreken hoe ze samen moeten bewegen. Ik ken Dusan inmiddels tien jaar en weet hoe hij is. Hij legt de lat heel hoog en wil niet verslappen", loofde Schreuder.

Lees ookAjax-talent Taylor wint weddenschap van Van Gangelen: "Betalen"

Kritek op Tadic

De captain van Ajax werd zelf ook gevraagd naar zijn vermeende mindere periode, waar in elk geval zaterdag tegen sc Heerenveen weinig sprake (meer) van was. "Als je niet goed speelt, ben je oud. Speel je wel goed, dan ben je jong. Je moet vooral in jezelf geloven", reageerde Tadic tegenover de NOS op de kritiek.

Dat hij nu aan de rechterkant staat opgesteld, is wel even winnen, erkent hij. "Ik heb altijd op links of in de spits gespeeld. Maar als je een paar wedstrijden speelt, dan kom je er beter in. Dus dat wordt elke wedstrijd beter en is ook elke wedstrijd beter gegaan. Het belangrijkste voor nu is dat Ajax wint."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klomklommer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tijdens de zomerperiode leek het eventjes of de stukjes getypt werden door mensen met kennis van de Nederlandse taal maar dat lijkt weer voorbij te zijn. Veel stukjes weer vol van de taal- en spelfouten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen