Opstelling PSV: volgend experiment in de spits als De Jong-vervanger

11 september 2022, 13:15   Bijgewerkt: 11 september 2022, 13:25

Ruud van Nistelrooij gaat met Anwar El Ghazi de volgende optie in de spits proberen. Na Guus Til, Ismael Saibari en Yorbe Vertessen start de last minute zomeraanwinst in de punt van de aanval zondagmiddag tegen RKC Waalwijk. Luuk de Jong is voor die positie nog altijd afwezig met een blessure.

Daardoor vormt de oud-Ajacied de voorhoede met Saibari en Cody Gakpo, waarachter Xavi Simons, Joey Veerman en Érick Gutiérrez staat. Ibrahim Sangaré ontbreekt in de wedstrijdselectie en is niet van de partij. De Ivoriaanse middenvelder is ziek en is om die reden niet inzetbaar. Ook De Jong, Olivier Boscagli, Marco van Ginkel, Mauro Júnior, Noni Madueke en Fredrik Oppegard zitten nog altijd in de lappenmand. 

Verder is de basisplaats van Ki-Jana Hoever best opmerkelijk, omdat Van Nistelrooij tot dusver niet tevreden was met de optredens van de verdediger. Omdat Philipp Max (hij zit wel op de bank) net als Sangaré ontbreekt, verhuist Phillipp Mwene naar de linkerkant van de achterhoede en komt er een plaats vrij voor Hoever. Van Nistelrooij had ook Ramalho centraal kunnen zetten en Jordan Teze naar buiten, maar kiest ervoor om zijn centrum compleet te houden. 

Ruud van Nistelrooij wilde RKC-thuis niet wegzetten als een makkie. Toch is PSV torenhoog favoriet om vanmiddag de volle buit te pakken in het Philips Stadion. De Eindhovenaren kunnen na de nederlaag bij FC Twente (2-1) en het gelijkspel tegen Bodø/Glimt (1-1) wel een opsteker gebruiken. Herstelt PSV zich of wordt de negatieve reeks verlengd?

Opstelling PSV: Benitez; Hoever, Teze, Obispo, Mwene; Gutierrez, Simons, Veerman; Saibari, El Ghazi en Gakpo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wel gedurft tegen het machtige rkc ruud !.

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Onderschat RKC niet hoor! Die hebben een aantal top spelers in de gelederen waat de kwaliteit vanaf druipt. Neem nou die spits Broodje Kroket Kramer. Dat is er 1 om voor uit te kijken hoor

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi probeersel richting arsenal en feyenoord ....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen