Bizar: Rayo-voorzitter krijgt kopstoot tijdens transferonderhandeling

11 september 2022, 12:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In Spanje is er een bizar verhaal naar buiten gekomen bij Rayo Vallecano. Directeur Martin Presa heeft in de afgelopen window een kiezelharde kopstoot ontvangen tijdens de transferonderhandelingen. Die geruchten deden al de ronde, maar zijn dit weekend bevestigd door het slachtoffer.

Het betreft de zaakwaarnemer van Raúl de Tomás, die wil vertrekken bij Espanyol en Rayo Vallecano was mogelijk een van de nieuwe werkgevers. Tijdens de onderhandelingen over het salaris liepen de onderhandelingen dusdanig hoog op dat de vertegenwoordiger van de aanvaller een kopstoot zou hebben gegeven. 

"De actie kwam compleet onverwacht en is iets dat past bij een crimineel. Het is een laffe daad", reageerde slachtoffer Presa woedend. Andersom werd de directeur van Vallecano beschuldigd van het feit dat hij eerst een tik zou hebben uitgedeeld, maar dat ontkent Presa in alle toonaarden. Vanuit het kamp van De Tomás is nog niet gereageerd.

Wel is inmiddels duidelijk dat Presa aangifte heeft gedaan bij de politie. In een statement heeft Rayo Vallecano benadrukt dat Presa zelf geen klap uitgedeeld heeft en dat hij vooral slachtoffer is. De Tomás (27) speelt overigens nog altijd 'gewoon' bij Espanyol en maakte uiteindelijk geen transfer in de afgelopen window: zou dat aan zijn zaakwaarnemer hebben gelegen?

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen