Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Koning Schmidt' breekt direct na komst bij Benfica fraai record

'Koning Schmidt' breekt direct na komst bij Benfica fraai record

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 september 2022 – Bij PSV liep de periode van Roger Schmidt mede door de hoge verwachtingen uiteindelijk uit op een teleurstelling. Maar dat de Duitse coach wel degelijk iets in huis heeft, laat hij momenteel zien bij zijn nieuwe club Benfica. Met die club won hij tot dusver namelijk alle elf (!) officiële wedstrijden onder zijn leiding.

Na de plaatsing in de Champions League gaat het de laatste weken overigens wel iets moeizamer voor Benfica, dat vorig weekend won na een pingel in de 102e minuut en dit weekend werd het slechts 0-1 bij nummer zestien Famalicao, maar midweeks werd het eerste duel in de groepsfase van de Champions League gewonnen van Maccabi Haifa. "Het is altijd moeilijk als je tussen twee Champions League-wedstrijden moet spelen. We hadden het onszelf makkelijker kunnen maken, als we onze kansen hadden benut. Maar het was een verdiende zege."

De elfde zege op rij als nieuwe coach was een record en daar was de Duitse oefenmeester trots op. "Dat record betekent dat we consistent wedstrijden kunnen winnen. Het is altijd een moeilijke uitdaging om een ??voetbalwedstrijd te winnen. Dat ons dat inmiddels elf keer op rij gelukt is, is knap. Ik ben daar erg blij mee", aldus Schmidt, die Benfica desondanks niet als favoriet ziet voor de ontmoeting met Juventus in Turijn in het miljardenbal.

Lees ook: Wereldstart Roger Schmidt bij Benfica beloond met individuele prijs

"Omdat we elf keer op rij hebben gewonnen ga ik nu niet zeggen dat we woensdag wel even winnen. We moet gefocust zijn, het wordt een moeilijke wedstrijd – zeker uit. We hebben drie dagen om te herstellen en ons voor te bereiden op het duel. Maar de mentaliteit en houding van ons is goed genoeg om elke wedstrijd te kúnnen winnen", zei Schmidt.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd