Antony onder de indruk bij United: "Absoluut de beste ter wereld"

11 september 2022, 09:08

Antony voelt een goede band met Cristiano Ronaldo bij Manchester United. De rechtsbuiten opende de score tegen Arsenal namens The Red Devils en dat leverde vanaf de bank applaus op van de verder meestal cynische Portugees. De Braziliaan is echter vol lof over zijn nieuwe teamgenoot en kan zijn geluk niet op om met hem te mogen voetballen.

"Woorden schieten tekort om Cristiano te kunnen beschrijven. Hij is absoluut de beste ter wereld", loofde Antony zijn collega-aanvaller. "In een paar dagen heb ik al ongelofelijk veel van hem geleerd. Zijn mentaliteit is buitengewoon en als ik met hem spreek, haal ik daar ontzettend veel lessen uit." In de eerste dagen viel het de Engelse media ook al op dat Ronaldo veel aandacht heeft voor de peperdure aanwinst van Ajax en deze woorden lijken die conclusie te ondersteunen.

"Ik ben hier gekomen om mijn teamgenoten te helpen", vervolgde Antony zijn verhaal op de clubsite. "Ongeacht hun leeftijd, zit er veel talent in alle spelers van Manchester United. Ik weet zeker dat we een sterke voorhoede hebben en dat belooft veel richting de toekomst", is Antony positief over de lange termijn van The Red Devils.

Lees ook: Ten Hag nog kritisch op Antony: "Zal hij hard voor moeten werken"

Trucs Antony

Ook werd de Braziliaans international gevraagd naar de vele kunsten en trucs die hij in huis heeft en als het even kan ook graag tentoonspreidt. "Dat heb ik altijd al gedaan. Niet alleen hier in Manchester, maar voor alle teams waarvoor ik heb gespeeld. Dat doe ik al van kinds af aan en heb ik altijd gedaan. Dat is nu eenmaal een van mijn kenmerken. De mensen vermaken is iets dat ik altijd leuk gevonden heb en ook zal blijven doen", aldus Antony.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen