Feyenoord
0 – 0
PSV
Go Ahead Eagles
0 – 0
NEC

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax-spits Brobbey eerlijk: "Ik was wel een beetje gefrustreerd"

Ajax-spits Brobbey eerlijk: "Ik was wel een beetje gefrustreerd"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 september 2022 – Ajax-spits Brian Brobbey (20) was afgelopen woensdagavond geïrriteerd over het feit dat hij nog maar twee minuten mocht meespelen tegen Rangers FC in de groepsfase van de Champions League. De sterke spits moest op de bank beginnen, viel kort in en besloot vervolgens om de ereronde over te slaan. Daar werd over gesproken in de Johan Cruijff Arena.

"Ik was wel een beetje gefrustreerd", erkende Brobbey na de 5-0 zege op sc Heerenveen tegenover ESPN over afgelopen week. "Wat volgens mij normaal is, want je wilt spelen. Of het meespeelde dat ik nog twee minuten moest opdraven? Ja, een beetje wel. Maar ik kan er niks anders van maken, want de keuze ligt bij de trainer."

Schreuder gaf voor het duel al aan dat er gesproken was met de spits. "Maar dat is tussen de trainer en mij", wilde Brobbey er niet al te veel over kwijt. "We hebben een brede selectie en de trainer heeft aangegeven dat hij wil gaan rouleren. Als speler wil je graag spelen, maar je moet de ideeën van de trainer respecteren." Tegen sc Heerenveen maakte Brobbey als invaller een doelpunt. "Als spits wil je altijd scoren. Je begint op de bank, dan wil je het laten zien. Als je erin komt, moet je gas geven."

Lees ookAjax-trainer Schreuder sprak met ontevreden Brobbey

Kudus spits bij Ajax
Ook werd Brobbey gevraagd naar de verrichtingen van concurrent Mohammed Kudus, die zelfs tweemaal scoorde tegen de Friezen en tegen Rangers ook veel indruk maakte als diepe spits. "Kudus is mijn maatje, ik ben blij voor hem. Hij heeft het fantastisch gedaan. Ik praat er verder niet met hem over", doelde hij op het feit dat de Ghanees hem momenteel uit de basis houdt bij Ajax.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd