Noppert haalt verhaal bij arbitrage na opmerkelijke actie Álvarez

10 september 2022, 20:36

Andries Noppert was in de rust van Ajax-SC Heerenveen even met iets anders bezig dan de 3-0 achterstand. De boomlange doelman haalde verhaal bij de arbitrage. Noppert was van mening dat Edson Álvarez een tweede gele kaart had moeten krijgen voor het wegtrappen van de bal. 

Álvarez maakte vlak voor rust een tegenaanval van SC Heerenveen onschadelijk. Dat deed hij echter niet volgens de regels. De Mexicaan kreeg daarvoor een gele kaart van scheidsrechter Edwin van de Graaf. Op dat moment trapte Álvarez de bal weg, nog voordat een speler van SC Heerenveen het spel snel kon hervatten. Voor de bezoekers reden om bij Van de Graaf verhaal te halen en te vragen naar een tweede gele, maar de arbiter wilde van niets weten.

Daar kon Noppert zich duidelijk niet in vinden. De goalie moest in de eerste helft twee keer vissen, maar dat was niet de reden waarom hij geïrriteerd de catacomben van de Johan Cruijff ArenA betrad. Noppert was van mening dat Van de Graaf Álvarez wél een tweede gele kaart had moeten geven. De doelman ging in de rust verhaal halen in de kleedkamer van de arbitrage, blijkt uit beelden van ESPN

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

undertaker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Elke ander speler had zeker weten zijn 2e geel gekregen. Maar nu is het een ajacied en krijgt deze hem niet. Kan je zien hoe corrupt deze scheidsrechters zijn en een stijve pik krijgen als ze ajaks mogen fluiten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen