Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax-trainer Schreuder sprak met ontevreden Brobbey

Ajax-trainer Schreuder sprak met ontevreden Brobbey

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 september 2022 – Ajax-trainer Alfred Schreuder heeft niet getwijfeld om Mohammed Kudus opnieuw in de punt van de aanval te posteren. De oefenmeester zag de van origine middenvelder midweeks tegen Rangers excelleren en vond daardoor dat hij niet om de Ghanees heen kon.

"Mo heeft het heel goed gedaan tegen Rangers en ik verwacht van sc Heerenveen ook een verdedigende ploeg met veel kleine ruimtes", legde Schreuder zijn keuze uit tegenover ESPN. "Hij is daarin heel balvast. En als je zo'n goede wedstrijd hebt gespeeld, dan vind ik niet dat je hem eraf moet halen." Hoewel zijn concurrent Brobbey duidelijk ontevreden was na het Champions League-optreden, bleef de coach bij zijn keuze.

Wel is er gesproken met Brobbey over zijn reserverol. "Hij is oké. Natuurlijk wil hij graag spelen, maar hij is vier van de eerste vijf keer in de basis gestart", counterde Schreuder, die een basisplaats ingeruimd had voor Davy Klaassen. "Hij heeft het voordeel dat hij goed is in de kleine ruimtes en ook een neusje heeft voor het doel." De middenvelder zou al vroeg in de wedstrijd het openingsdoelpunt maken namens de Amsterdammers. Met Klaassen rouleerde Schreuder eigenlijk maar op één positie en meer heeft hij niet overwogen.

Lees ookSchreuder heeft opnieuw slecht nieuws voor balende Brobbey

"Want dit wordt een hele lastige wedstrijd. Heerenveen heeft nog maar één doelpunt tegen gekregen en dat zegt veel. We moeten vooral naar onszelf kijken en de jongens zitten in een goed ritme." Als de wedstrijd het toelaat, dan kijkt Schreuder uiteraard wel naar de opties om te rouleren. "Vanuit daar kijken we naar wat we kunnen wisselen." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd