Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax tegen sc Heerenveen

10 september 2022, 09:02

Na de eclatante 4-0 zege op Rangers staat voor Ajax zaterdagavond een ontmoeting met sc Heerenveen op het programma. Met welke spelers gaat trainer Alfred Schreuder de stugge Friezen proberen over de knie te krijgen? Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Schreuder zijn elftal en opzichte van de Champions League-wedstrijd tegen Rangers op één plek zal wijzigen. Brian Brobbey keert tegen Heerenveen terug in de punt van de aanval. Dat gaat ten koste van Mohammed Kudus, die midweeks veel indruk maakte als valse spits.

De verwachting is dat Schreuder verder niet aan zijn elftal zal sleutelen. Remko Pasveer zal zoals gebruikelijk onder de lat staan, terwijl Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Daley Blind de verdediging zullen vormen. Op het middenveld krijgt Kenneth Taylor vermoedelijk weer de voorkeur boven Davy Klaasen. Hij wordt op het middenveld vergezeld door Edson Álvarez en Steven Berghuis. Voorin maken Dusan Tadic, Brobbey en Steven Bergwijn de dienst uit.

Ajax is dit seizoen nog foutloos in de Eredivisie en kan vanavond voor eigen publiek de koppositie verstevigen. Met Heerenveen treffen de Amsterdammers de club met de minste tegendoelpunten. Andries Noppert, die deel uitmaakt van de voorselectie van Oranje, hoefde de bal nog maar één keer uit het doel te vissen. De wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen gaat om 18.45 uur van start.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Remko Pasveer; Devyne Rensch; Jurriën Timber, Calvin Bassey, Daley Blind; Edson Álvarez, Steven Berghuis, Kenneth Taylor; Dusan Tadic, Brian Brobbey, Steven Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kunt Kudus na die pot van afgelopen week toch niet doodleuk weer op de bank zetten? Hoe hard wil je die jongen breken? Dit zou op zijn zachtst gezegd heel onhandig zijn.

HS192
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mag Kudus ook 2 minuten voor tijd invallen net als Brobey? Stomme trainer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen