34 (!) goals in KKD, wéér domper voor Kuyt en PEC verslikt zich

9 september 2022, 22:30

PEC Zwolle en Willem II hebben de topper in de Keuken Kampioen Divisie in evenwicht afgesloten. De twee degradanten zorgden voor doelpunten en vuurwerk, maar er kwam geen winnaar in Zwolle. De 2-2 remise betekende het eerste puntenverlies voor de ploeg van Dick Schreuder.

Willem II stond binnen dertien minuten met 0-2 voor dankzij treffers van Michael de Leeuw en Lucas Woudenberg, maar gaf het uiteindelijk helemaal uit handen. Nadat verdediger Erik Schouten na veertig minuten met rood van het veld werd gestuurd, slaagde PEC er via Lennart Thy en Tomislav Mrkonjic in om langszij te komen. Met een man minder hielden de Tilburgers echter stand.

Heracles

Ook in Almelo vielen de doelpunten als rijpe appels. Heracles slikte in eigen huis tegen VVV-Venlo liefst drie tegendoelpunten, maar stapte alsnog met een overwinning van het veld. De degradant boekte een klinkende 5-3 overwinning op de Limburgse middenmoter. Anas Ouahim (twee), Nikolai Laursen, Lucas Schoofs en Sylian Mokono tekenden voor de Almelose doelpunten. Heracles klimt daardoor naar de derde plaats in de competitie.

ADO

De gifbeker van Dirk Kuyt is nog altijd niet leeg. De coach van ADO Den Haag kwam in eigen huis tegen Jong AZ niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Het was Amar Catic die de Hagenaars in blessuretijd alsnog een punt bezorgde. ADO blijft daardoor steken op de zeventiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Jong AZ staat knap in de subtop. ADO eindigde het duel met een man minder na een smerige tackle van Jordy Wehrmann.

Overige uitslagen

Almere City - Telstar 0-1

FC Dordrecht - FC Den Bosch 2-1

FC Eindhoven - MVV 5-0

De Graafschap - NAC 1-1

TOP Oss - Jong Ajax 1-1

Roda JC - Jong PSV 1-1

Jong FC Utrecht - Helmond Sport 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen