Goed nieuws voor Feyenoord: miljoenenaankoop kan debuteren

9 september 2022, 17:55

Feyenoord kan dit weekend een beroep doen op Ezequiel Bullaude. De Argentijnse middenvelder, die deze zomer werd overgenomen van het Argentijnse Godoy Cruz, is speelgerechtigd en behoort daarom zondagavond hoogstwaarschijnlijk voor het eerst bij de Rotterdamse wedstrijdselectie.

Bullaude kan zondagavond zodoende zijn officiële debuut namens de Rotterdammers maken tegen stadsgenoot Sparta. Afgelopen week wachtte de Argentijn nog op een werkvergunning, waardoor hij zijn eerste optreden voor de topclub moest uitstellen. De kans lijkt klein dat Bullaude tegen Sparta direct een basisplaats krijgt, maar als invaller kan hij zijn stempel gaan drukken.

Bullaude behoort tot de duurste aankopen van Feyenoord ooit. De middenvelder, die op de voorlaatste dag van de transfermarkt werd gepresenteerd, werd voor liefst zes miljoen euro ingelijfd. Bullaude is de vervanger van de vertrokken huurling Guus Til en moet met Sebastian Szymanski concurreren om een basisplaats. De Pool ontbreekt zondag wegens hamstringklachten.

Feyenoord hoopt zich zondag te herstellen van de harde tik die Lazio donderdagavond uitdeelde. De Italiaanse subtopper was met 4-2 te sterk voor de Rotterdamse formatie van coach Arne Slot.

Lees ook: 'Una grande catastrofe': kranten niet mals voor Feyenoord

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

divano
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Argentijnen hebben over het algemeen een vechtersmentaliteit, kan Feyenoord hard gebruiken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen