Mogelijk opsteker voor Ajax: Napoli-ster vraagteken voor tweeluik

9 september 2022, 17:28

Napoli kan voorlopig geen beroep doen op Victor Osimhen. De Nigeriaanse aanvaller kampt met een blessure aan zijn hamstring, die hem minimaal drie weken aan de kant houdt. Daarmee wordt de clash met Ajax een race tegen de klok voor de pijlsnelle aanvaller. Ajax ontvangt Napoli op 4 oktober in de Johan Cruijff Arena.

Een week later wacht de return in Napels. Het is nog onduidelijk of Osimhen op dat moment weer volledig hersteld is van zijn blessure. Volgens de clubwebsite is Osimhen sowieso drie weken uit de roulatie. De spits liep zijn blessure woensdagavond op, toen het grote Liverpool in Italië met 4-1 werd verslagen. De Nigeriaan moest kort na rust worden gewisseld.

Voor Napoli is zijn afwezigheid een enorme domper. De nummer twee van Italië is in eigen land nog ongeslagen, terwijl de club dus ook in de Champions League ijzersterk begon. Op papier lijken Napoli en Ajax elkaars grootste concurrent in strijd om de tweede plaats in de poule achter Liverpool.

Osimhen was dit seizoen twee keer trefzeker. In 68 wedstrijden namens de Napolitanen was de aanvaller goed voor dertig doelpunten. Osimhen werd in 2020 nog voor ruim zeventig miljoen euro overgenomen van het Franse OSC Lille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen