Braithwaite verrast: "Dembélé maakt meer verschil dan Lewandowski"

9 september 2022, 16:50   Bijgewerkt: 9 september 2022, 16:57

Martin Braithwaite heeft alom voor verbazing gezorgd met een interview in Spanje. De Deense aanvaller, die door FC Barcelona is verhuurd aan Espanyol, is een groot bewonderaar van zijn oud-ploeggenoot Ousmane Dembélé. Braithwaite denkt zelfs dat de Fransman tot de allerbeste spelers ter wereld behoort.

Dembélé kan rekenen op de nodige complimenten van zijn oud-ploeggenoot. "Hij maakt meer het verschil dan Lewandowski", vertelt de spits, die juist na de komst van de Poolse aanvaller mocht vertrekken uit Camp Nou. Lewandowski is geweldig aan zijn avontuur bij de Spaanse topclub begonnen. De 34-jarige spts was in vijf optredens al acht keer trefzeker.

"Ousmane is een heel goede jongen, ik mag hem heel graag", vervolgt Braithwaite in gesprek met het Spaanse RAC1. "Hij heeft een enorm talent, ik heb nog nooit zoiets gezien. Messi is iets anders, maar ik heb nog nooit iemand gezien zoals Ousmane."

De 31-jarige Deen kwam niet meer in de plannen voor bij FC Barcelona en verkaste daarom naar stadsgenoot Espanyol. In totaal speelde de spits 58 wedstrijden voor de Catalaanse topclub, waarin hij goed was voor 10 goals en 5 assists.

Lees ook: 'Barcelona overweegt rechtszaak tegen Atlético over Griezmann'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen