RKC Waalwijk
0 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Driessen over lof voor Ajax: "Die euforie slaat nergens op"

Driessen over lof voor Ajax: "Die euforie slaat nergens op"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 september 2022 – Valentijn Driessen kan zich niet vinden in de lovende woorden over Ajax, dat woensdag met een klinkende 4-0 overwinning aan het nieuwe seizoen in de Champions League begon. De Amsterdammers overklasten het Schotse Rangers, maar dat was volgens Driessen geen topprestatie.

"Die euforie slaat nergens op", vertelt de journalist in de podcast Kick-Off van de Telegraaf. "Heb je die centrale verdedigers gezien? Die konden er werkelijk geen hout van. Het is prima als mensen daar euforisch over willen zijn, maar daar ga ik niet in mee." Driessen had verwacht dat Ajax beter zou zijn. "Als je tegen Rangers een goede tactiek bedenkt, zijn ze al bij voorbaat kansloos."

Lees ook: Groot nieuws uit Amsterdam: Edwin van der Sar verlengt contract

De Amsterdammers gaan dankzij de zege fier aan kop in de groepsfase van de Champions League. De ploeg van Alfred Schreuder heeft evenveel punten als Napoli, maar Ajax heeft dankzij de clean sheet een beter doelsaldo dan de Italianen.

Tegen Rangers moest Brian Brobbey genoegen nemen met een reserverol. "Dat is heel pijnlijk voor een jonge jongen", vertelt Mike Verweij. "In de competitie speelt hij alles, in de Champions League moest hij opeens op de bank gaan zitten. Maar Kudus heeft het gelijk van zijn coach bewezen."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd