Wormuth na roerige week bij Groningen: "Aan één touw trekken"

9 september 2022, 14:07

Frank Wormuth besloot deze week dat Cyril Ngonge voorlopig geen deel uitmaakt van de selectie van FC Groningen. Het is niet de eerste keer dat de trainer een speler niet nodig heeft bij de groep. Ondanks de roerige week moet Groningen zondag drie punten zien te pakken op bezoek bij SC Cambuur.

Ngonge hoeft zich vanwege slechte discipline, omgangsvormen, houding en gedrag voorlopig niet te melden bij Wormuth. De 22-jarige aanvaller is teruggezet naar de beloften en hoeft zijn gezicht voorlopig niet te laten zien. "Ik zie nu een team dat met elkaar aan één touw trekt. Dat geldt op het veld en buiten het veld. Daarom ben ik positief gestemd over de toekomst", vertelt Wormuth op de clubwebsite of de sfeer binnen de selectie.

Lees ook: FC Groningen doet voorlopig geen beroep op Cyril Ngonge

De fans van Groningen zullen nog even geduld moeten hebben met aanwinsten Ricardo Pepi en Florian Krüger, al kunnen zij wel allebei in actie komen. "Ricardo Pepi zal minuten moeten maken om aan de intensiteit te wennen. Florian Krüger heeft vorige week al negentig gespeeld omdat we geen alternatief voor hem hadden. Zij kunnen dit weekend allebei 45 minuten spelen, een hele wedstrijd komt nog te vroeg."

SC Cambuur

Aanstaande zondag (14.30 uur) brengt Groningen een bezoekje aan Cambuur, de huidige nummer dertien van de ranglijst. De ploeg van Wormuth heeft een puntje meer een staat op de twaalfde plek. Vorige week werd met 0-1 verloren van Vitesse. "We hebben vorige week gewoon niet goed gespeeld. Het was een collectieve offday. Dat kan een keertje gebeuren, maar daar moet het bij blijven", vertelde Wormuth over het bezoekje aan Leeuwarden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen