Van Nistelrooij voorziet 'heel lastig en moeilijk' duel met RKC

9 september 2022, 13:05   Bijgewerkt: 10 september 2022, 15:42

PSV likt de wonden na het teleurstellende gelijkspel tegen Bodø/Glimt in de Europa League (1-1). De knop moet snel om, want zondag wacht een thuisduel met RKC Waalwijk. Hoewel PSV de grote favoriet is om als winnaar van het veld te stappen, voorziet Ruud van Nistelrooij een 'heel lastige en moeilijke' wedstrijd.

Een halve dag na de teleurstellende wedstrijd tegen Bodø/Glimt stond Van Nistelrooij vrijdagmorgen de pers te woord om vooruit te blikken op het treffen met RKC. Een verslaggever merkte op dat de Waalwijkers weleens een prettige tegenstander zouden kunnen zijn om de Europese kater weg te spoelen. "Welke spelers van RKC vind jij dan prettig om tegen te spelen", wees Van Nistelrooij de suggestie van de hand, geciteerd door Voetbal International.

"Anita en Jozefzoon zijn inderdaad twee ervaren spelers, maar ik kan er nog wel meer opnoemen", herhaalde Van Nistelrooij de door de verslaggever opgetrommelde namen. "Kramer, Bel Hassani, Clement... Dan zet je RKC weg als een makkie, maar het is gewoon een goede, ervaren ploeg. Dat is geen pretje. Daar moeten wij ons volledig op voorbereiden en dat doen we ook."

PSV treft zondag een tegenstander die dit seizoen nog maar een keer won, maar ook slechts een nederlaag leed. "Ik respecteer de tegenstander, dat hebben we gisteren ook gedaan. Natuurlijk zeggen we: daar moet PSV toch gewoon van winnen. Die ambitie is duidelijk, maar ik spreek me nooit uit over een tegenstander op die manier. Dat zou heel raar zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je RKC al een moeilijke en lastige wedstrijd vindt dan ben je geen titelkandidaat. Wat een slap calimerogedrag weer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen