Wegen van Icardi en Paris Saint-Germain scheiden toch nog

7 september 2022, 16:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mauro Icardi staat op het punt om Paris Saint-Germain te verlaten. Diverse media schrijven dat de 29-jarige spits op huurbasis naar Galatasaray vertrekt.

Waar in de meeste Europese competities de transfermarkt is gesloten, kunnen Turkse clubs op dit moment nog wel zaken doen. Daar gaat Galatasaray dankbaar gebruik van maken. Icardi, die in het Parc des Princes op een dood spoor zit, wordt als de laatste details zijn uitgewerkt voor een jaar gehuurd.

PSG wil wel meewerken aan het tijdelijke vertrek van Icardi. De Argentijnse spits komt namelijk niet voor in de plannen van trainer Christophe Galtier. Veelzeggend is dat de Franse grootmacht hem vorige week niet inschreef voor de groepsfase van de Champions League.

Icardi speelde in het seizoen 2019/20 op huurbasis voor PSG en kwam vervolgens voor vijftig miljoen euro definitief over van Internazionale. Hoewel de aanvaller nooit onbetwist werd, speelde hij in totaal 92 officiële wedstrijden voor de Fransen. Daarin was hij goed voor 38 doelpunten.

Bekende namen

Bij Galatasaray wordt Icardi teamgenoot van onder meer Patrick van Aanholt, Fredrik Midtsjø, Lucas Torreira en Dries Mertens. De club uit Istanboel veroverde in de eerste vijf competitiewedstrijden van het seizoen tien punten en bezet daarmee de zevende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen