PSV spreekt vertrouwen uit in toptalent en breekt contract open

7 september 2022, 13:45

Jason van Duiven heeft zijn contract bij PSV verlengd tot de zomer van 2025. De pas zeventienjarige aanvaller maakte dit seizoen zijn debuut in het betaald voetbal. In Eindhoven hoopt men dat de talentvolle goaltjesdief op termijn de stap naar het Philips Stadion maakt.

Van Duiven werd geboren in Almelo en speelde tussen 2015 en 2018 in de jeugdopleiding van FC Twente. Daar werd hij vervolgens opgepikt bij PSV, waar hij nu dus zijn tweede contract heeft getekend. De jeugdinternational van Oranje maakte deze zomer de overstap naar Jong PSV. Vorig seizoen was hij namens PSV U17 goed voor 21 doelpunten in zeventien wedstrijden.

Na het zetten van zijn krabbel liet Van Duiven van zich horen tegenover de clubkanalen van PSV. "Ik ben blij dat ik mijn tweede contract bij deze mooie club kan tekenen. Ik wil nu eerst veel minuten maken in de Keuken Kampioen Divisie. Uiteindelijk ben ik hier op veel prijzen te pakken. PSV voelt als een tweede huis. Dit is weer een nieuwe mijlpijl in mijn carrière."

Keuken Kampioen Divisie

Inmiddels staat de teller wat wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie al op vier voor Van Duiven. Hij maakte zijn debuut tegen Willem II en was thuis tegen FC Dordrecht voor de eerste keer trefzeker. Jong PSV staat na vijf speelrondes met vier punten op de zestiende plaats van de ranglijst. Aanstaande vrijdag (20.00 uur) wacht een bezoekje aan Roda JC in Kerkrade.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen