Tadic eerlijk over 'vreemd gevoel': "Onveilig in je eigen stad"

7 september 2022, 07:43

Dusan Tadic heeft in gesprek met Het Parool gereageerd op de overval die afgelopen zomer werd gepleegd. De aanvoerder van de Amsterdammers raakte licht gewond toen twee gewapende mannen hem wilden beroven. Het duo had naar alle waarschijnlijkheid ingezet op het horloge van de voetballer.

De Serviër wil het voorval het liefst achter zich houden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. "Ik heb het incident achter me gelaten. Maar het geeft wel een vreemd gevoel: dat je onveilig bent in je eigen stad. Je wilt niet steeds om je heen kijken op straat, maar dat doe je toch. Voor mijn vrouw en kinderen is dat ook niet prettig, dat zit nog meer in mijn hoofd", aldus de voetballer.

De aanvaller wilde niet te lang bij het incident stilstaan. Een paar dagen na de overval begon hij dan ook 'gewoon' in de basis toen Ajax het in de Johan Cruijff Schaal opnam tegen PSV. Ook in de wedstrijden daarna deed hij gewoon mee.

Alfred Schreuder reageerde eerder al op het laten meedoen van de aanvoerder, kort na de overval. "Natuurlijk is het verschrikkelijk als het gebeurt, maar het gaat eigenlijk heel goed. Ik heb niets aan hem gemerkt. Ik heb hem gelijk gebeld. Ik ken Dusan al heel lang, hij is een ongelooflijke winnaar en een vechter. Hij zei: 'Maak je geen zorgen, ik kan spelen'."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tadic eerlijk over 'vreemd gevoel': "Onveilig in je eigen stad" Dankzij Groen Slinks is niemand veilig maar als je drugs wilt dealen mag dat

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een vechter? Hij heeft de maniertjes van een huilend tienermeisje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen