Gio wil reactie van Rangers: "We hebben ons vaker terug geknokt"

6 september 2022, 21:05   Bijgewerkt: 6 september 2022, 21:10

Giovanni van Bronckhorst hoopt dat zijn Rangers FC zich woensdagavond kan revancheren na de pijnlijke nederlaag tegen Celtic. De ploeg van de Nederlandse oefenmeester brengt in de groepsfase van de Champions League een bezoekje aan Ajax. Van Bronckhorst weet dat er veel gevraagd wordt van zijn team.

"Ajax kan op veel manieren gevaarlijk worden. Dit team heeft erg veel ervaring in de Champions League", vertelde Van Bronckhorst dinsdagavond tijdens de persconferentie. "Het belooft een mooie wedstrijd te worden. Het wordt een uitdaging om ons niveau te halen tegen een geweldig team. We hebben dit seizoen al een hoog niveau gehaald in de Champions League. Dat moeten we nu doortrekken en zelfs verbeteren. Ik weet zeker dat we de komende maanden beter gaan worden."

Het vertrouwen bij Rangers zal na de 4-0 nederlaag in de derby tegen Celtic echter niet bepaald hoog zijn. "We waren allemaal erg teleurgesteld, dit was het meest vervelende gevoel dat we konden hebben. Maar we hebben onze rug gerecht en de gereflecteerd op de wedstrijd. Natuurlijk ging er afgelopen zaterdag heel veel fout. Maar ik heb altijd vertrouwen in mijn spelers. We hebben ons vaker teruggeknokt van mindere resultaten. Dat zullen we nu opnieuw moeten doen."

Calvin Bassey

Rangers staat in de Johan Cruijff ArenA voor de eerste keer tegenover Calvin Bassey. De centrumverdediger liet Glasgow deze zomer achter zich voor een avontuur bij Ajax. "Calvin is een mooi voorbeeld van een speler die zich bij ons geweldig heeft ontwikkeld tijdens de afgelopen jaren. Ik geloof altijd in mijn spelers. We zullen doorgaan om deze groep te blijven ontwikkelen en nog beter te maken dan ze al zijn." Ajax en Rangers trappen woensdag om 18.45 uur in de ArenA.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen