Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vormer wil niet met Buijs samenwerken en staat voor lucratieve stap

Vormer wil niet met Buijs samenwerken en staat voor lucratieve stap

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 september 2022 – Ruud Vormer gaat niet samenwerken met Danny Buijs. De trainer wilde de middenvelder graag naar KV Mechelen halen, maar hij geeft de voorkeur aan een transfer in een ander land. De routinier zou inmiddels gesprekken voeren met een Turkse club, terwijl er ook vanuit Saoedi-Arabië serieuze interesse is.

Vormer was de afgelopen jaren de grote leider van de Club Brugge, maar dit seizoen is hij op een dood spoor beland. De middenvelder speelde de eerste twee competitiewedstrijden nog wel, maar was daarna geen basisspeler meer. De club weet hoe belangrijk de Nederlander in de afgelopen jaren is geweest en wil daarom meewerken aan een vertrek, al zal zijn hoge salaris ook ongetwijfeld meespelen. Belgische media meldden onlangs dat hij transfervrij mocht vertrekken, mits dat buiten de landsgrenzen was.

Mechelen ging desondanks met de voetballer in gesprek, maar kreeg al snel te horen dat Vormer andere plannen had. De middenvelder werd ook even in verband gebracht met Vitesse, Utrecht en Groningen, maar hij lijkt op weg naar een lucratief avontuur. Het Laatste Nieuws schrijft dat de voetballer op weg is naar een 'exotische club'. Gesprekken lopen met een Turkse partij, maar als dat op niets uitloopt zijn er in Saoedi-Arabië ook meerdere geïnteresseerde ploegen.

Miralem Pjanic
Wie zijn carrière ook voortzet in het Midden-Oosten is Miralem Pjanic. De middenvelder kan bij FC Barcelona niet rekenen op veel speeltijd en staat nu op het punt om te verkassen naar Sharjah FC in de Verenigde Arabische Emiraten. "Pjani? heeft besloten om te vertrekken, omdat hij meer speeltijd wil. Hij is een geweldige professional geweest, en heeft zijn kansen gehad, maar iedereen kiest uiteindelijk zijn eigen weg." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd