'Transfersoap gaat door: Engelse clubs blijven hopen op De Jong'

6 september 2022, 13:55

Frenkie de Jong blijft de gemoederen bezighouden, ook nu de transferperiode dicht is. De middenvelder bleef FC Barcelona trouw ondanks interesse vanuit Engeland, maar de Premier League-clubs geven niet zomaar op. Manchester United en Chelsea denken nu aan een winterse transfer.

Erik ten Hag zag in zijn landgenoot het ontbrekende puzzelstukje op Old Trafford, maar de middenvelder peinsde er niet over om een transfer te maken vanuit Spanje naar Engeland. Ook Chelsea en het eveneens geïnteresseerde Liverpool kregen een duidelijke 'nee' te horen van De Jong, die vooralsnog genoegen moet nemen met een reserverol bij FC Barcelona. Daarom geven de Engelsen nog niet op.

Fabrizio Romano stelt dat Chelsea én Manchester United de ontwikkeling van de Nederlander blijven volgen. Mocht zijn situatie in de komende weken niet verbeteren, dan gaan de clubs mogelijk een nieuwe poging wagen. De club van Ten Hag zou afgelopen zomer al een akkoord hebben bereikt met FC Barcelona over de transfersom, maar De Jong hield een overstap dus tegen. Mogelijk heeft hij na een paar maanden bankzitten wel genoeg van zijn Catalaanse avontuur en stemt hij alsnog in.

Wereldkampioenschap

De Jong begon dit seizoen één keer in de basis, maar kreeg wel in alle andere wedstrijden speeltijd als invaller. Louis van Gaal zal zijn situatie nauwlettend in de gaten houden, aangezien het wereldkampioenschap in november gaat beginnen. Mocht hij het tijdens het mondiale toernooi goed doen, dan zouden er zomaar meer clubs aan kunnen kloppen bij Camp Nou om te praten over een deal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen