Mbappé reageert op Neymar-geruchten: "Er zijn koude momenten"

6 september 2022, 10:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kylian Mbappé heeft gereageerd op de geruchten over zijn moeizame band met Neymar. De Braziliaanse aanvaller nam afgelopen maand een strafschop na een discussie met de Fransman, aangezien hij de eerste keuze is. De buitenspeler, met een verleden bij FC Barcelona, likete daarna een aantal twitterberichten waarin werd getwijfeld of Mbappé de beste strafschoppennemer was van de ploeg.

Mbappé miste in die wedstrijd een strafschop, waarna Neymar vond dat hij aan de beurt was. De Braziliaan scoorde, waarna de Fransman niet meejuichte. De Parijzenaar kreeg tijdens de persconferentie de vraag wie nu de eerste strafschoppennemer is. Daar reageerde hij niet echt duidelijk op. "We zien het wel. Ik denk dat er ook mee te maken heeft wat er tijdens de wedstrijd gebeurt. Ik vind niet dat de nummer één alle penalty's hoeft te nemen. Je moet het succes kunnen delen."

Na de 'strafschop-soap' kwamen er verhalen naar buiten dat Mbappé bij het bestuur had aangedrongen op het vertrek van zijn Braziliaanse ploeggenoot. Neymar bleef deze zomer gewoon bij PSG en kwam afgelopen weekend als invaller binnen de lijnen voor de Franse superster. Volgens hem is er niets nieuws te melden over hun situatie.

"Dit is volgens mij het zesde seizoen dat we samen spelen. Er is respect, maar er zijn warme en koude momenten. Soms zijn we beste vrienden en soms praten we minder. Zo zit onze relatie in elkaar. Als je twee sterke karakters samen zet, is die relatie niet altijd lineair", besluit de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen