Go Ahead strikt verdediger met nodige ervaring in Serie A

5 september 2022, 16:43   Bijgewerkt: 5 september 2022, 17:32

De transfermarkt in Nederland is al vijf dagen gesloten, maar Go Ahead Eagles heeft desalniettemin een nieuwe speler aan de selectie toegevoegd. Federico Mattiello, een 27-jarige Italiaanse verdediger, is voor één seizoen vastgelegd.

Go Ahead heeft Mattiello (hierboven op archiefbeeld) na het verstrijken van de transferdeadline kunnen contracteren omdat de Italiaan zonder club zat. De vleugelverdediger werd opgeleid door Juventus en stapte in 2018 over naar Atalanta Bergamo. Op huurbasis kwam hij uit voor Chievo Verona, SPAL, Bologna, Cagliari, Spezia en Alessandria. In totaal speelde hij 71 wedstrijden in de Serie A en twaalf op het tweede Italiaanse niveau.

Mattiello heeft op digitale wijze al kennisgemaakt met zijn nieuwe club. "Ik heb met Go Ahead Eagles gespeeld op FIFA", vertelt Mattiello op de clubsite. "Waarom? Vanwege het opvallende rood-gele tenue. En omdat er heel veel jonge spelers in dat team zaten. In de 'career mode' kun je die heel mooi een paar seizoenen ervaring op laten doen en op die manier een hoog niveau laten halen."

In het echte leven hoopt Mattiello een steentje te kunnen bijdragen aan de sportieve prestaties van Go Ahead. "Voor mij persoonlijk is het mijn eerste ervaring buiten Italië. Ik ben Go Ahead Eagles dankbaar dat ze me deze kans geven en zal mijn uiterste best doen om het doel te bereiken om met de club in de Eredivisie te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen