Chelsea houdt gewilde verdediger met mega-contract in Londen

5 september 2022, 23:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Chelsea heeft het contract van Reece James verlengd tot de zomer van 2028. De rechtervleugelverdediger stond op het verlanglijstje van meerdere Europese clubs, maar heeft besloten in Londen te blijven. Daar hebben The Blues gezien het salaris van James veel voor over.

Volgens diverse media in Engeland staat de 22-jarige international van Engeland inmiddels voor een astronomisch bedrag op de loonlijst. Hij zou naar verluidt iedere week een kleine 300.000 euro kunnen bijschrijven. Daarmee wordt James de best betaalde verdediger uit de historie van de Londense grootmacht. Het vorige record stond op naam van clubicoon John Terry.

Op de website van Chelsea laat James, die inmiddels al 128 officiële duels voor de club speelde, weten erg blij te zijn. "Ik ben als fan van deze club opgegroeid en vanaf mijn zesde loop ik hier rond. Ik heb mijn krabbel onder dit contract gezet omdat dit de club is waar ik wil zijn. Ik wil de fans bedanken en hoop dat ons allemaal een geweldige toekomst te wachten staat."

Interesse van Europese topclubs

James debuteerde in 2019 in de hoofdmacht van Chelsea, dat hem een jaar eerder nog ervaring liet opdoen bij Wigan Athletic. De dertienvoudig international stond deze zomer naar verluidt op het verlanglijstje van onder meer Manchester City en Real Madrid. Een transfer kwam er echter niet en James lijkt de komende jaren nog op Stamford Bridge te bewonderen te zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen