Romano komt met update over mogelijke transfer Cody Gakpo

4 september 2022, 20:48   Bijgewerkt: 4 september 2022, 23:41

Leeds United gaat zich in de winterstop opnieuw melden bij PSV voor Cody Gakpo. De Engelse laagvlieger hoopte de Nederlander afgelopen transferwindow al in te lijven, maar de buitenspeler besloot op het allerlaatste moment om de Eindhovense topclub trouw te blijven.

Dat wordt hem vanuit Leeds niet verweten, want de Premier League-club is van plan om zich in januari opnieuw te melden in Eindhoven. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Gakpo staat bovenaan de verlanglijst van Leeds United, maar de verwachting is dat er veel concurrentie is in de strijd om zijn handtekening. Er zijn meerdere clubs geïnteresseerd.

Gakpo stond in de laatste week van de transferwindow op de shortlist van diverse clubs uit Engeland. Gakpo dacht naar Manchester United te verkassen, maar die club pakte op het laatste moment niet door. Naast Leeds had ook Southampton goede papieren voor zijn komst, maar met het oog op het wereldkampioenschap in Qatar besloot de buitenspeler in Nederland te blijven.

De aanvaller is fantastisch aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie begonnen. De reserve-aanvoerder van PSV was in de eerste vijf competitieduels al goed voor zes goals en drie assists.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen