Ten Hag verklaart basisplaats Antony in Engelse kraker

4 september 2022, 17:20   Bijgewerkt: 4 september 2022, 17:26

Erik ten Hag gunt Antony in zijn eerste wedstrijd als speler van Manchester United direct een basisplaats. De Braziliaanse aanvaller, die deze week werd overgenomen van Ajax, neemt in de voorhoede de plek over van buitenspeler Anthony Elanga.

"Hij zorgt voor dreiging aan de rechterkant, vooral vanwege zijn snelheid en acties", vertelde Ten Hag voor de wedstrijd tegenover Manchester United TV. "Dat doet hij met en zonder de bal, met loopacties en dribbels." Antony gold in Amsterdam al als een van de belangrijkste spelers van Ajax, waar hij succesvol samenwerkte met de Nederlandse coach.

Niet alleen in aanvallend opzicht is Antony voor Ten Hag een gouden aanwinst. "Hij zet altijd goed druk, dat zullen we vanmiddag nodig hebben. Arsenal is goed aan de bal, dus moeten wij daar iets tegen doen. Onze druk op de bal moet goed zijn, vooral op hun verdedigers."

Antony vormt de voorhoede met Jadon Sancho en Marcus Rashford. De Braziliaanse linkspoot werd deze week voor 95 miljoen euro opgepikt in Amsterdam. Die transfersom kan oplopen tot honderd miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen