Opstelling Manchester United: Antony meteen basis, geen Ronaldo

4 september 2022, 16:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft meteen een basisplaats ingeruimd voor Antony nu de Braziliaan voor het eerst bij de selectie zit. In de topper tegen Arsenal zondagavond begint de buitenspeler vanaf de aftrap, terwijl Tyrell Malacia en Lisandro Martinez eveneens gewoon op het wedstrijdformulier staan. Anthony Elanga is het slachtoffer en begint net als Cristiano Ronaldo en Casemiro op de bank.

Dat is best verrassend, omdat Antony nog maar enkele dagen meetraint en Manchester United met Elanga op rechts de laatste drie duels wist te winnen. Ten Hag acht zijn pupil echter klaar voor het grote werk en heeft de man van honderd miljoen direct aan de aftrap gezet. Hij vormt samen met Marcus Rashford en de in vorm verkerende Jadon Sancho de voorhoede.

Dat Antony wel in de basis start, en de voor zeventig miljoen van Real Madrid overgekomen Casemiro niet, is best opmerkelijk. De Braziliaan ziet het middenveld gevormd worden door Scott McTominay en Christian Eriksen, met Bruno Fernandes op tien. Naast Ronaldo en Casemiro zit ook de duurste verdediger ter wereld, Harry Maguire, nog altijd 'gewoon' op de bank bij The Red Devils

Het United van Ten Hag treft vandaag een tegenstander van formaat in Arsenal, dat nog geen punt liet liggen en de koploper van de Premier League is.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Malacia; McTominay, Eriksen; Sancho, Bruno, Antony; Rashford.

Opstelling Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Sambi Lokonga, Xhaka, Saka; Ødegaard, Martinelli, Jesus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen