PSV zwaait Luckassen definitief uit richting Zahavi en co

4 september 2022, 16:13

PSV heeft zondag officieel afscheid genomen van verdediger Derrick Luckassen (27). De voetballer had geen perspectief meer in Eindhoven en mocht ondanks een doorlopend contract vertrekken. Omdat in Israël de markt nog langer open is dan tot 1 september, kan hij na de transferwindow in Nederland de permanente overstap naar Maccabi Tel Aviv nog maken.

Dat heeft PSV zondag bekend gemaakt. Ditmaal gaat het om een definitief vertrek, nadat zijn vorige vier periodes bij een andere club telkens tijdelijk waren. In eerste instantie werd gecommuniceerd dat PSV nog een 'bescheiden transfersom' zou overhouden aan de overgang, daarover is formeel in elk geval niets naar buiten gekomen in elk geval.

Zeker is wel dat PSV voor het voorlaatste en laatste contractjaar van het salaris van Luckassen af is. De voetballer werd in 2017 overgenomen van AZ voor meer dan vijf miljoen euro, maar kon niet imponeren in het Philips Stadion. Hij kwam uiteindelijk tot 25 officiële wedstrijden voor PSV en kreeg in de voorbereiding van Ruud van Nistelrooij een nieuwe kans, maar de coach kwam tot dezelfde conclusie als zijn voorgangers.

Namelijk dat er geen toekomst meer is voor Luckassen bij PSV. En daarom neemt de club na verhuurperioden bij Hertha BSC, Anderlecht, Kasimpasa en Karagümrük ditmaal permanent afscheid van de verdediger annex middenvelder. Met Joris van Overeem en Eran Zahavi komt Luckassen twee oude bekende tegen bij de koploper van Israël.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen